آموزش بازاریابی اینترنتی

مقالات و آموزش های مربوط به حوزه کسب و کار اینترنتی

آموزش بازاریابی اینترنتی

مقالات و آموزش های مربوط به حوزه کسب و کار اینترنتی

بایگانی

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۶ ثبت شده است

پنجشنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۹ ب.ظ

ایده‌هایی برای راه اندازی کسب‌ و‌ کار آنلاین

اگر به راه‌اندازی کسب‌و‌کار آنلاین علاقه‌مند هستید هیچ زمانی بهتر از الان مناسب این کار نبوده‌ است. در دنیای دیجیتال امروز هنوز هم فرصت‌هایی هستند که اشباع نشده باشند.

 
 

عصر حاضر دوران شکوفایی استارتاپ‌ها است. رشد روز‌افزون رسانه‌های آنلاین محدودیت‌های ما را کاهش داده‌ است. در واقع ما در زمانی زندگی می‌کنیم که فرصت‌ها و پتانسیل‌هایی برای رشد تجاری در مقیاسی که تا به حال تجربه نشده، در اختیارمان قرار گرفته است. به لطف ظهور اینترنت و گوشی‌های هوشمند، حجم تجارت آنلاین رشد بسیار زیادی تجربه کرده است.

اگر ایده‌ای به ذهنتان نمی‌رسد بسیار مهم است که بدانید چه فرصت‌هایی تا به حال خالی مانده‌اند. در جامعه‌ای که هر کسب‌وکاری به سمت خدمات آنلاین سوق ‌پیدا کرده‌، مسلما رقابت در هر زمینه‌ای بسیار سخت شده است؛ اما هم‌چنان فرصت‌های بسیاری کشف نشده‌اند. شاید با وجود شرکت‌هایی مانند آمازون که همه‌ی منافع تجارت آنلاین را درو می‌کند، بسیاری از افراد امید خود را از دست بدهند؛ اما فرصت رشد در هر زمینه‌ای بسیار گسترده است.

در گزارش اتحادیه‌ی خرده‌فروشی ملی آمریکا برآورد شده است که تجارت خرده‌فروشی سهمی در حدود ۳.۷ درصد تا ۴.۲ درصد از نرخ رشد سالیانه داشته باشد. این اتحادیه تخمین زده است که نرخ فروش‌های غیر فروشگاهی، ۳ تا ۴ برابر این مقدار باشد. فروش سنتی هنوز هم بازار قابل توجهی دارد؛ اما انتظار می‌رود نهایت رشدی در حدود ۲.۸ درصد داشته باشد. واضح است که بیشترین وزنه‌ی این نرخ رشد، بازار گوشی‌های هوشمند است.

نرخ رشد تجارت

این اطلاعات پتانسیل بالقوه‌ی تجارت آنلاین را نشان می‌دهد. اگر چه اینترنت آن‌طور که باید و شاید همه‌گیر نشده است؛ اما امکاناتی مانند تحویل فوری کالا‌ به وسیله‌ی پهپاد یا فناوری‌هایی مانند چاپ سه‌بعدی و واقعیت مجازی در نهایت باعث رکود بازار‌های سنتی و رشد و توسعه‌ی همه‌ی کسب‌و‌کار‌ها خواهد شد. 

اما سؤال این است که چگونه با افزایش روز به روز هزینه‌ها بتوانیم در فضای مجازی گلیم خود را از آب بیرون بکشیم. در این مطلب راه‌اندازی استارتاپ را چه به عنوان شغل جانبی در نظر داشته باشید چه شغل اصلی، فرصت‌هایی به شما معرفی می‌کنیم که هنوز اشباع نشده‌اند.

چگونه کسب‌و‌کار آنلاین را شروع کنیم

با تعدد بیش از حد مجوزها و محدودیت‌های قانونی و غیر‌ قانونی، راه‌اندازی تجارت آنلاین کمی دست‌وپا‌گیر شده است. اما تدبیر شما در این موانع است که شما را کارآفرین می‌کند. قبل از شروع کار، با یک وکیل یا حساب‌دار مشورت کنید و وقتی که مجاب شدید، با قدرت تمام خود را وقف کار کنید.

یکی از مزیت‌های اینترنت این است که شما می‌توانید حتی با سرمایه‌ی اندک تجارت موفقی راه‌ بیندازید و از فضای آنلاین کسب درآمد از اینترنت کنید. هر چه با جزئیات و پیچیدگی‌های بازاریابی آنلاین آشنایی داشته یا در شبکه‌های اجتماعی مهارت داشته باشید، احتمال موفقیت شما بیشتر است؛ البته برای شروع لازم نیست در امور ذکرشده خبره باشید.

مانند هر شغلی در این دنیا شما همچنان به زمان یا سرمایه زیاد نیاز دارید. اگر هر ۲ را داشته باشید واضح است که بازی را برده‌اید. بسیاری از مردم محدودیت بیشتری در منابع مالی نسبت به زمان دارند. با در نظر گرفتن این که زمان محدودی در اختیار داریم، استفاده‌ی درست از زمان و مدیریت آن برای موفقیت بسیار حیاتی است.

چت بات

۱- راه‌اندازی چت‌بات

به لطف حضور تمام‌‌وقت ما در اپلیکیشن‌های ارتباطی مانند فیسبوک و تلگرام، رشد چت‌بات‌ها به‌وضوح قابل مشاهده است. ما به چت کردن با خانواده و دوستان در شبکه‌های اجتماعی بسیار عادت کرده‌ایم. به همین دلیل است که چت‌بات‌های هوشمند مرزهای جدید‌ی برای تجارت تعریف کرده‌اند.

واضح است که با ادغام شدن چت‌بات‌ها در سرویس‌های پشتیبانی مشتریان، علاوه بر اتوماسیون کارهای تکراری دست‌و‌پا‌ گیر، رضایت مشتریان نیز افزایش خواهد یافت. مزایای آن‌ها در سایر جنبه‌های تجارت نیز بر همگان روشن شده است. همه‌ی طیف‌های تجاری به‌صورت گسترده‌ای به استفاده از انواع چت‌بات‌ها علاقه نشان داده‌اند. پلتفرم‌هایی مانند مینی‌چت و چتی‌ پیپل و بسیاری دیگر با رفع دردسر‌های راه‌اندازی چت‌بات انحصاری برای استارتاپ‌ها، رشد قابل ملاحظه‌ای به دست آور‌د‌ه‌اند. 

تشبیه چت‌بات به معدن طلا چندان اغراق‌آمیز به نظر نمی‌رسد. بسیاری از مردم سعی می‌کنند از این سیستم در تجارت خودشان بهره‌ ببرند تا بسیاری از کارهای فزایند‌ه‌ی فروش و بازاریابی، به‌صورت خودکار انجام شود. اگر چه مانند تب طلای کالیفرنیا سود اصلی نصیب کسانی خواهد شد که بیل و کلنگ می‌فروشند؛ اما چرا چت‌بات اختصاصی تجارت خودتان را راه‌اندازی نمی‌کنید. به یقین این کار زحمت و تلاش فراوانی نیاز دارد اما ارزشش را دارد.

محصولات پکی

۲- فروش پک محصولات

فروش محصولات پک‌شده ایده‌ی جدیدی نیست و از سال‌ها قبل وجود داشته است. اما رشد روز‌افزون اینترنت باعث شده است که این ایده‌های قدیمی در فضای مجازی مجالی برای عرض اندام داشته باشند. پک محصولات، لوازم و ابزارهای مورد نیاز همگان است که با قیمتی کمتر از خرید تک‌تک آن‌ها در اختیار مشتری قرار می‌گیرد. کلاپ دالر شیو یکی از شرکت‌هایی است که در این زمینه فعالیت دارد.

 این شرکت در سال ۲۰۱۱ توسط میشاییل دوبین بنیان‌گذاری و بعد‌ها به قیمت میلیاردها دلار فروخته شد. ابتکار عمل آن استفاده از ویدیو‌های بازاریابی ویروسی بود. اگر از جنبه‌های بازاریابی به آن نگاه کنیم به هوشمندی کار دوبین پی خواهیم برد. مانند سایر فروشندگان، محصولات پکی این شرکت نیز آیتم‌های پایه‌ای برای سفارش داشت. وقتی شما سفارش خود را انجام می‌دادید، با تبلیغاتی به سمت خرید جنس های گران‌تر با تخفیف‌های ویژه هدایت می‌شدید؛ در واقع سود بیشتر، شما را وسوسه‌ به خرید بیشتر می‌کرد. شناخت دوبین از بازار و توانایی‌های وی برای خلق تجارت آنلاین با پتانسیل رشد بالا، او را تبدیل به نمادی در این زمینه تبدیل کرد.

برای رشد در این زمینه احتیاجی نیست به مافیا وصل باشید. احتمالا با وب‌سایت‌های داخلی و خارجی که اساسا برای کمک به اتصال خریداران و فروشندگان این محصولات ایجاد شده است، آشنایی دارید. می‌توانید از آن‌ها برای شروع کسب و کار خود استفاده کنید.

در این صنعت، شرکت‌هایی مانند گریز، بلوآپرون، فب‌فیت فان و لتوت رشد بسیار سریعی داشته‌اند. مؤسسه‌ی بسته‌بندیشور تخمین زده بود که در سال ۲۰۱۶ حدد ۲۱.۳ میلیون سایت فروش محصولات پکی وجود داشت. درحالی‌که در سال ۲۰۱۳ این رقم ۷۰۰ هزار بود که رشدی ۳۰۰۰ درصدی را نشان می‌دهد. یکی از مؤسسان این سایت‌ها در سن ۴۰ سالگی، درآمد ماهیانه‌ی ۷۸ هزار دلاری دارد!

شبکه ی تبلیغات

۳- شبکه‌ی تبلیغاتی

در رقابت شدید بازاریابی امروزه اگر ندانید چگونه ترافیک کاربران را به نفع خودتان مدیریت و بهینه‌سازی کنید، لازم است این کار را به افراد واجد شرایط واگذار کنید. حقیقت این است که تبلیغات پولی پیچیدگی‌های خاصی دارد. درک مسائلی مانند هدف‌گیری مشتریان، تعریف بازار هدف، تب و رکود بازار برای همگان امکان‌پذیر نیست. 

اگر شما با ترفند‌های تبلیغات آنلاین آشنایی کامل داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید شبکه‌ی تبلیغاتی خودتان را راه‌اندازی کنید. با در نظر گرفتن رشد تبلیغات آنلاین به‌واسطه‌ی قدم نهادن غول‌های تکنولوژی مانند فیسبوک و گوگل واینستاگرام و آن‌هایی که بعدا خواهند آمد، ماهی‌گیری در این دریا‌ی گل‌آلود سود سرشاری نصیبتان خواهد کرد.

با نگاهی به آمار و گزارش‌های ایمارکت، گردش مالی تبلیغات آنلاین از ۸۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ تا ۱۲۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱، رشدی ۲ برابری خواهد داشت. در سال ۲۰۱۶ برای اولین بار تبلیغات آنلاین از تبلیغات تلویزیونی پیشی گرفت و این فاصله در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۰ میلیارد دلار شد.

 با این که اینترنت هنوز در دوران پیش از بلوغ خود به سر می‌برد، ولی واقعیت محض رشد بیش از پیش تبلیغات آنلاین است. هر چه در این صنعت زودتر سرمایه‌گذاری کنید بهتر خواهید توانست پایه‌های تجارت آنلاین خود را محکم کنید. در این زمینه بسیار مطالعه کنید و همه‌ی فوت‌و‌فن‌های بازاریابی در پلتفرم‌هایی مانند گوگل و فیسبوک را یاد بگیرید. آموزش‌هایی پیدا کنید و از امکانات رایگان در دسترس برای حرفه‌ای‌تر شدن در این زمینه استفاده کنید.

سئو

۴- سئو

بهینه‌سازی برای موتور‌های جستجو موضوعی است که در سال‌های اخیر بسیار به آن پرداخته شده است. درحالی‌که آگهی‌های تجاری با نرخ سرسام‌آوری رشد می‌کنند، توانایی برای دیده شدن لیست جستجو‌ها در موتورهای جستجو مانند گوگل، نه‌تنها مزیتی رقابتی بلکه بسیار سودآور است.

وقتی موضوع کلید‌واژه‌ها‌ی جستجو مطرح می‌شود، واقعیت این است که حدود ۴۰ درصد افراد به بالاترین نتیجه‌ی جستجو کلیک می‌کنند. نتایج نشان داده‌شده در صفحه‌ی اول، ۹۱ درصد بازدیدها را به خود اختصاص می‌دهند. ظاهر شدن در صفحه‌ی اول موتور‌های جستجو، مزیت مورد علاقه‌ی همه‌ی مشاوران بازاریابی است.

هرچه اینترنت رشد می‌کند و بزرگ‌تر می شود، سئو نه‌تنها رقابتی‌تر می‌شود بلکه فرصت‌های شغلی آن بسیار وسوسه‌کننده‌تر می‌شوند. اگر بدانید چه باید بکنید، به‌آسانی می‌توانید در این صنعت سرمایه‌گذاری کنید. البته قرار نیست فقط به مشتریان خدمات بدهید. تسلط در این زمینه برای کسب‌و‌کار خودتان نیز بسیار مفید خواهد بود.

کرایه ی مکان برای تعطیلات

 ۵- کرایه‌ی آنلاین محل اسکان

تجارت کرایه‌ی مکان بسیار پررونق است. با این‌که اشاره به آن ممکن است ذهنتان را سمت شرکت‌های میلیارد دلاری مانند ایر بی‌ان‌بی و هوم‌وی ببرد، اما کسب‌و‌کار‌های کوچکی مانند اینوایتد‌هوم یا لکسوری ریترت و سایر موارد توانسته‌اند در این بازار جای پایی برای خود باز کنند. در سیستم کرایه‌ی منزل بنگاه‌ها حدود ۱۰ تا ۴۰ درصد مبلغ را برحسب نرخ و شرایط کرایه به‌عنوان کارمزد می‌گیرند.

راه‌اندازی و توسعه‌ی سیستم اجاره‌ی مکان احتیاج به دانش‌های نرم‌افزاری کلیدی برای کمک به سازماندهی امور با افزایش رزرو‌ دارد. اما اگر به‌دقت نگاه کنید، خواهید دید این کار یکی از بهترین کسب‌وکار‌های آنلاینی است که می‌توانید راه‌اندازی کنید. البته به‌صورت سنتی نیز می‌توانید به این کار بپردازید، ولی هر چه از زیرساخت‌های مجازی بیشتر بهره ببرید، دست بالاتر خواهید داشت.

اگر به صنعت توریست علاقه‌مند هستید و در شهری گردش‌پذیر زندگی می‌کنید، فعالیت در این حرفه به‌سرعت شما را پولدار خواهد کرد. شرکت‌هایی مانند لاجیکس، لاجیفای و ۳۶۵ ویلاس راهکار‌هایی برای ساخت و مدیریت سیستم کرایه‌ مکان اختصاصی ارائه می‌دهند.

وبینار

۶- سمینار آنلاین

اگر اید‌ه‌ی قابل عرضه‌ای دارید، بهتر است به راه‌اندازی سمینار آنلاین یا وبینار بیندیشید. وبینار یکی از بهترین راه‌ حل‌ها برای فروش محصولات است. حتی لازم نیست جنس خودتان را داشته باشید. جیسون فلادلین، بنیان‌گذار شرکت راپید کورو، از طریق وبینار فروش ۱۰۰ میلیون دلاری به دست آورده است که تأثیر این سیستم در بازاریابی و فروش را نشان می‌دهد.

وبینار‌ها مشتریان درگیرشده‌ای را برای شما پیدا می‌کنند که کاملا مشتاق هستند تا هر آن‌چه به آن‌ها پیشنهاد بدهید، خریداری کنند. بهترین روش برای راه‌اندازی تجارت وبینار این است که محصولی پیدا کنید که از آن شناخت داشته باشید و بتوانید از آن  تعریف و تمجید کنید؛ سپس یک سمینار معرفی محصول عالی بسازید. این سیستم بازاریابی توسط فلادلین متولد شد و گسترش آن به بازار‌های جهانی به‌وسیله‌ی راسل برونسون بود. برونسون حتی نرم‌افزاری به نام فانل اسکریپت تولید کرده است که به‌صورت مختصر و مفید همه‌ی ابزار‌های ساخت وبینار موفق را دارد.

در هر مسیری که هستید؛ چه صاحب یک شرکت تجاری باشید چه فقط یک محصول را تبلیغ کنید، از بهترین پلتفرم‌های این حوزه مانند گوتوو، وبینار یا وبینارجم غافل نشوید.

مشاور تجاری

 ۷- مشاوره‌ی بازرگانی

مشاوره‌ی بازرگانی یکی از سودآورترین مشاغلی است که می‌تواند به شما دسترسی به تجارتی بزرگ‌تر و شبکه‌ای از تاجرانی که دنبال توسعه‌ی تجارتشان هستند بدهد. اگر شما در تجارتی مهارت یا از بازاری درک عمیق دارید، مشاور‌ه‌ی تجاری سود زیادی به همراه دارد.

درحالی‌که عده‌ی زیادی پشت سر هم شکست می‌خورند، افرادی مانند فرانک کرن یا آنتونی رابینز به دنیای تجارت تسلط کاملی پیدا کرده‌اند. بهترین روش برای به دست گرفتن این صنعت، ارائه‌ی راهکارهای ارزش‌آفرین است که به دنبال آن شرکت‌ها برای جذب شما سرودست خواهند شکست. الیور تالامایان، یکی دیگر از رهبران موفق تجاری، این روش را به‌عنوان استراتژی اصلی برای جذب مشتریان و بازار بیشتر به کار برد. شما باید ابتدا وضعیت شرکت را تحلیل کنید و بدانید در کجای دنیای تجارت قرار دارد؛ سپس مقصد را درک کنید و برای هدفی که می‌خواهید به آن برسید، راهکاری مناسب ارائه دهید.

درک و اجرای موفق استراتژی درست، رمز موفقیت است. شما باید به خودتان و کاری که می خواهید انجام دهید ایمان داشته باشید، سپس باید بتوانید با واقعیت های جامعه تعامل پیدا کنید. اگر می‌خواهید مشاور بازرگانی معروفی شوید، ابتدا باید نتایج تحسین‌کننده‌ای به‌عنوان رزومه داشته باشید. خرسندی افراد از نتایج حاصله تبلیغ کار شما خواهد بود و به‌مرور می توانید قیمت مشاوره‌ی خودتان را بالا ببرید. برانسون قبل از راه‌اندازی بنگاه مشاوره‌ی خود، ابتدا به رشد شرکت‌درو کانول کمک کرد و این شرکت را از یک خرده‌پا به شرکت میلیون دلاری تبدیل کرد. بعد از این موفقیت، او قادر بود مشتریان بزرگ‌تری به دست آورد.

 

منبع : زومیت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۶ ، ۲۳:۱۹
Ali Hatami
چهارشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷ ب.ظ

دیجیتال مارکتینگ و 10 استراتژی برتر آن در سال 2017

 

10 دلیلی که شما به استراتژی دیجیتال مارکتینگ نیازمندید در اینجا معرفی شده است. دیجیتال مارکتینگ با یک برنامه ریزی دقیق باعث تغییرات اساسی در کسب و کارها می شود.

 

دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ یک اصطلاح برای بازاریابی محصولات یا خدمات از طریق فن آوری های دیجیتال است. دیجیتال مارکتینگ از طریق هر رسانه دیجیتالی مانند موبایل، صفحات نمایشگر تبلیغاتی و ...امکانپذیر است. اگر شما صاحب یک وب سایت باشید یا در زمینه تبلیغات اینترنتی فعالیت می کنید حتما با دیجیتال مارکتینگ آشنا هستید. وقتی که شما قصد توسعه یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ  را دارید، ازکجا باید  کنید؟ هر استراتژی نیازمند یک برنامه ریزی منظم و اجرای دقیق آن می باشد. یکی از دلایل اصلی شکست بسیاری از کسب و کار نداشتن برنامه برای استراتژی  می باشد. پس اولین کار شما نوشتن یک برنامه و اجرای دقیق آن می باشد.

آیا شما یک استراتژی برای دیجیتال مارکتینگ دارید؟

از سال 2012، در خصوص مقدار استفاده از بازاریابی دیجیتال توسط صاحبان کسب و کار نظر سنجی های مختلفی انجام شده است. نتایج این تحقیقات یک رشد چشم گیری در استفاده از دیجیتال مارگتینگ را نشان می دهد .تا چند سال پیش حدود دو سوم یا سه چهارم کسب و کارها بازاریابی دیجیتال  خود را به دلیل آشنا نبودن به تکنیک های جدید بدون هیچ گونه برنامه ای پیش می بردند که این مقدار امروزه به 44 درصد کاهش پیدا کرده است، البته هرچند که هنوز مقدار بالایی است اما می توان امیدوار بود که در چند سال آینده تمامی کسب وکارها طبق یک برنامه و استراتژی در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت های خود را انجام می دهند.

در سال 2017 در خصوص مدیریت دیجیتال مارکتینگ بررسی و تحقیقاتی تا الان صورت گرفته است. در شکل زیر ما می توانیم ببینیم که چه مقدار این نوع بازاریابی در سال 2017 مورد استفاده قرار گرفته است:

استراتژی دیجیتال مارکتینگ

براساس نتایج تحقیقات بالا، ما شاهد یک رویکرد بهبود یافته در خصوص استفاده از این نوع بازاریابی می باشیم و کمتر از نیمی کسب وکارها هنوز از استراتژی دیجیتال مارکتینگ استفاده نمی کنند. حال شما جز کدام دسته هستید؟ اگر می خواهید بازار رقابت در سال 2017 از دست ندهید، بهتر است هرچه سریعتر دست به کار شوید و برای خود یک برنامه بازاریابی دیجیتال تنظیم کنید. البته فقط برنامه ریزی کافی نیست، باید بدانید که اجرا مهمتر از برنامه ریزی می باشد.

توصیه هایی برای توسعه استراتژی دیجیتال مارکتینگ

مهمتر از داشتن یا نداشتن استراتژی، این می باشد که در برنامه خود جایگاهی را که الان دارید و جایگاهی را که می خواهید چند سال بعد به آن دست پیدا کنید را در نظر بگیرید و با هم مقایسه کنید. در حقیقت شما باید در برنامه ریزی خود هدف و جایگاه و نیازهای خود را تعیین کنید. شما یک برنامه ریزی بلند مدت دارید که در سال دهم قصد دارید به آن دست بیابید اما باید در برنامه ریزی های کوتاه مدت خود دربین این ده سال هدف های کوچکتری تعیین کنید که با کمک این هدفها بتوانید به هدف بزرگتر دسترسی داشته باشید.

برنامه ریزی استراتژی دیجیتالی هم به همین صورت است. یکی ازبهترین نکات آن داشتن ابزارهای اندازه گیری است تا اینکه متوجه شوید راهی که انتخاب کرده اید برای تبلیغات چه مقدار بازخورد داشته است مانند ایمیل مارکتینگ شما باید بررسی کنید، ایمیل هایی که ارسال می کنید چه مقدار از آنها خوانده می شوند و چه مقدار کلیک روی آنها می شود.

هنوز هم بسیاری از شرکتها بازاریابی دیجیتال خود را بدون برنامه پیش می برند. بسیاری از شرکتها ارزش رسانه های دیجیتال را می دانند و بیشتر تلاش می کنند از شبکه های اجتماعی،ایمیل و موارد مرتبط با آنها استفاده کنند چون که نتیجه بیشتری گرفته اند اما دیجیتال مارکتینگ فقط به این موارد محدود نمی شود در واقع شما باید از قبل پیش زمینه هایی نیز برای این کار آماده کنید بعد اقدام به آن بکنید.

یک نکته را که حتما باید در نظر داشته باشید شرکت شما هر چقدر که بزرگ یا کوچک باشد، به یک برنامه دیجیتال مارکتینگ نیاز دارد، از اینرو بسیاری شرکت برای بازاریابی دیجیتال خود یک برنامه بازاریابی دیجیتال منحصر به فرد دارند.

در ادامه ما می خواهیم به مشکلات نداشتن یک استراتژی برای دیجیتال مارکتینگ  بپردازیم:

1. بدون جهت بودن

شرکتهای بدون استراتژی ، هیچ گونه هدف استراتژیکی برای بدست آوردن چیزی که می خواهند از طریق آنلاین بدست بیاورند را ندارند از این رو نه می توانند مشتریان جدیدی را بدست بیاورند نه میتوانند رابطه عمیقی و مناسبی با مشتریان فعلی خوب برقرار کنند. اگر شماهیچ هدفی نداشته باشید احتمالا هیچگونه منبعی متناسب با هدفتون نخواهید یافت و نخواهید توانست میزان دسترسی به اهداف خود را ارزیابی کنید.

2. شما سهم بازار آنلاین خود را نخواهید دانست

اگر شما در خصوص سهم بازار خود هیچ گونه تحقیقی نکنید، نمی توانید متوجه تقاضای مشتریان گردید و در حقیقت تقاضا و درخواست آنان نادیده گرفته می شود. امروزه بازار سنتی با سرعت فراوانی در حال تغییر است و ما شاهد تفاوت در رفتار و شخصیت مشتری، رقبا و انجمن های بازاریابی هستیم. برای همین شما باید با آخرین متدهای روز چه در دیجیتال مارکتینگ و چه در تغییرات، اطلاعات خود را بروز کنید. دانستن نبض بازار یکی از مهمترین اصول برنامه ریزی برای استراتژی است.

3. رقبا سهم بازار را بدست می آورند

اگر شما نتوانید سهم بازار با بدست بیاورید و هیچگونه منبعی برای دیجیتال مارکتینگ نداشته و بدون استراتژی و هدف جلو بروید، رقبای شما سهم شما را هم خواهد گرفت و در واقع شما دیگر هیچ گونه جایی نخواهید داشت.

4. شما هیچگونه ارائه و پیشنهاد خاص آنلاین نخواهید داشت

تعریف کردن پیشنهادات و توضیحات محصولات به صورت شفاف برای مشتریان، باعث می شود که به راحتی محصولات شما را درک کند و یک تفاوتی بین شما و بقیه برندها ایجاد نماید و خود این مساله، مشتریان جدیدی را به سمت را هدایت می کند که در نهایت به خاطر ویژگی محصولات، به شما وفادار خواهند بود.

5. مشتریان آنلاین خود را به درستی نخواهید شناخت

ابزارهای زیادی برای بررسی وب سایتتان وجود دارد مانند گوگل آنالیتیک و.. اما هیچ کدام از اینها نمی توانند اطلاعات دقیقی از مشتریان به شما بدهند، البته ممکن است مثلا مقدار جستجوی کلمات کلیدی را بدست بیاورید اما به شما هیچ گونه اطلاعاتی در خصوص اخلاق مشتریان و نحوه خرید آنها نمی دهد. شما باید از ابزارهای دقیقتر که خود طراحی می کنید استفاده کنید مانند فرم تماس یا فرم های نظرسنجی که نوع علاقه و میزان خرید آنها رابسنجید.

6. کسب و کارتان از هم می پاشد

مهمترین ویژگی در کسب و کار اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ، صبر است.البته راه های زیادی برای دورزدن و بهتر کردن کسب و کارتان از راه های میانبر وجود دارد اما این را بدانید که اگر شما سایت خود را بدون برنامه و خیلی سریع بالا ببرید گوگل وب سایت شما را جریمه کرده و رتبه شما تنزل پیدا خواهد کرد و دیگر هیچگاه نمیتوانید به رتبه قبلی خود برگردید.

7. قراردادن بودجه کافی 

اگر شما برای برنامه ریزی دیجیتال مارکتینگ خود منابع کافی در اختیارتان نباشد و از مهارت لازم برای اینکار را نداشته باشید، به سختی می توانید در بازار رقابتی دوام بیاورید و به تقاضای مشتریان پاسخ دهید.

8. هدر رفتن پول و زمان

شما ممکن است که منابع کافی هم در اختیار داشته باشید اما ندانید چگونه این منابع را استفاده کنید و هیچگونه استراتژی نداشته باشید، نه تنها نمیتوانید ازمنابع خود استفاده بهینه کنید بلکه پول و زمان خود از دست خواهید داد. حتی شرکتهای بزرگ که سازمانها و بخشهای مختلفی دارند باید بیشتر در این باره تحقیق و بررسی کنند.

9. هیچ پیشنهاد جدیدی نخواهید داشت و مانند یک فروشگاه معمولی فعالیت خواهید کرد

اگر شما به برندها و وب سایت های معروف نگاه کنید، مشاهده می کنید که آنها هر دفعه روند بازاریابی دیجیتال خود را عوض می کنند یعنی پیشنهاد ویژه ای را ارائه می دهند و سعی می کنند که وب سایت خود از حالت تکراری دربیاورند. اگر کاربر وارد وب سایت شما گردد و هیچگونه مطلب جدیدی را پیدا نکند، وب سایت شما را یک وب سایت متروکه فرض خواهد کرد و در ضمن به دلیل بروز نشدن هم نیزاز طرف گوگل جریمه خواهید شد.

10. وب سایت شما بهینه سازی نخواهد شد

هر شرکت برای خود یک سری اصول و قواعد باری تجزیه وتحلیل دارد اما مدیران ارشد هیچگاه اعتماد کافی را به تیمشان ندارند که آنها وقت کافی برای این کار را داشته باشند. اگر استراتژی دیجیتال مارکتینگ  شما قادر باشد که بتواند حقوق ابتدایی را برآورده سازد آنوقت می توان امیدوار بود که بقیه جنبه های کلیدی مانند جستجوی بازاریابی، تجربه کاربری ، ایمیل و بازاریابی شبکه های اجتماعی هم به خوبی پیش می روند.

 

منبع : سئو کار

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ مهر ۹۶ ، ۲۲:۵۷
Ali Hatami
جمعه, ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶ ق.ظ

۵ ابزار رایگان در بازاریابی اینترنتی

اگر مالک یا مدیر یک سایت هستید حتما از این ۵ ابزار استفاده کنید تا بازده بازاریابی اینترنتی خود را افزایش دهید. من به عنوان مدیر وب سایت مدیرسبز از این پنج ابزار برای ارزیابی عملکرد سایت استفاده می‌کنم.

 

۱.Alexa Toolbar
سایت alexa.com سایت بسیار معروفی است که تمام سایت‌های دنیا را بر حسب ترافیک و تعداد بازدید رتبه‌بندی می‌کند. هرچه رتبه شما در سایت آلکسا عدد کوچکتری باشد، موفقیت بیشتر شما را نشان می‌دهد. اگر رتبه آلکسای شما ۱۰۰۰ باشد یعنی ۹۹۹ سایت وجود دارند که ترافیک و بازدیدی بیشتر از سایت شما دارند.

تولبار آلکسا یکی از ابزارهای ضروری یک بازاریاب اینترنتی است. این افزونه بر کروم، فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر نصب می‌شود و در نوار بالای مرورگر دکمه‌ای را اضافه می‌کند که با کلیک بر دکمه می‌توان بلافاصله رتبه سایت در حال بازدید و مشخصات مهم دیگر آن سایت را دید.

برای نصب ابزار آلکسا کافی است در گوگل عبارت Alexa toolbar  را جستجو کنید و آن را بر مرورگر خود نصب کنید.

 

۲. GTMetrix.com
در دنیای بازاریابی اینترنتی سرعت یک سایت عامل بسیار مهمی در موفقیت سایت محسوب می‌شود. سایت آمازون گزارشی منتشر کرد که نشان می‌دهد هرگاه سرعت باز شدن سایتش ۱۰۰ میلی‌ثانیه (یک‌دهم ثانیه) کاهش می‌یابد، فروش سایت ۱ درصد افت می‌کند. اگر سایت شما دارای فروشگاه آنلاین است، سرعت اهمیتی کلیدی در فروش شما دارد.

این سایت معروفترین منبع وب‌مسترها و صاحبان سایت برای بررسی سرعت سایتشان است. شما با مراجعه به gtmetrix.com  و وارد کردن آدرس سایت خود می‌توانید امتیاز سرعت سایت خود را در کمتر از یک دقیقه ببینید و گزارش کامل و رایگانی دریافت کنید که شامل توصیه‌های لازم برای افزایش سرعت سایت شما است.

این مطلب را از دست ندهید:  چگونه بفهمیم بازدیدکنندگان سایت ما دقیقا چه می‌کنند!؟

سریع‌ترین سایت امتیاز ۱۰۰ را به خود اختصاص می‌دهد و هرچه امتیاز کمتری بگیرید سرعت سایت شما کم است و با مشکلاتی مواجه است.

این سایت همچنین میانگین سرعت سایت‌ها را نشان می‌دهد و به راحتی می‌توانید ببنید سرعت سایت شما نسبت به میانگین چگونه است. شاید یکی از عادت‌های خوب بازاریاب اینترنتی کنترل هفتگی سرعت سایت به کمک این ابزار قدرتمند باشد.

 

۳. keywordtool.io
ابزار سوم سایتی به نام keywordtool.io  است. این سایت به شما کمک می‌کند تا ببینید کدام کلیدواژه‌ها در جتسجو طرفدار بیشتری دارد یا محبوب‌تر است. کافی است یک کلمه کلیدی وارد کنید تا این سایت تمام عبارت‌های مرتبطی را معرفی کند که توسط جستجوکنندگان زیاد استفاده می‌شود.

این سایت علاوه بر نمایش کلمات پرطرفدار در جستجوی گوگل، همان کلمه را در موتورهای جستجوی دیگر و همچنین یوتیوب تحلیل می‌کند و به شما کمک می‌کند تا بدانید کدام موضوعات در حوزه فعالیت شما پرطرفدارتر است.

این ابزار کمک بسیار ارزشمندی برای بهینه‌سازی سایت شما محسوب می‌شود. همچنین نشان می‌دهد بر کدام موضوعات کار کنید و چه مطالبی منتشر کنید تا با استقبال بیشتری مواجه شود. البته امکانات حرفه‌ای این سایت پولی است، ولی با همان اطلاعات رایگان هم می‌توانید بینش بسیار ارزشمندی کسب کنید.

 

۴. woorank.com
اگر می‌خواهید سایت شما در کلمات کلیدی مهم در اولین نتایج جستجوی گوگل قرار گیرد، این سایت بهترین مشاور شما در این زمینه است. این ابزار قدرتمند سایت شما را در چند ثانیه تحلیل می‌کند و گزارشی مفصل از وضعیت سایت شما اراده می‌دهد تا بدانید از لحاظ موتورهای جستجویی مانند گوگل در چه شرایطی هستید و چه کارهایی باید انجام دهید تا در اولین نتایج قرار گیرید.

این مطلب را از دست ندهید:  قدم اول در راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی

گزارش رایگان این سایت معادل گزارش چند میلیون تومانی بسیاری از شرکت‌هایی است که در زمینه تحلیل سئوی سایت فعالیت می‌کنند. این ابزار فوق‌العاده را از دست ندهید.

 

۵. trends.google.com
فرض کنید کارتان فروش دوچرخه است. آیا برایتان جالب نیست بدانید جستجوی واژه «دوچرخه» در اینترنت رو به رشد است یا رو به افت؟ آیا می‌دانید از کدام‌های شهرهای ایران بیشترین جستجوی واژه «دوچرخه» انجام می‌شود؟ این ابزار گوگل به تمام صاحبان کسب‌و‌کار و به خصوص بازاریابان اینترنتی کمک بسیار زیادی می‌کند. به کمک این ابزار حتی می‌توانید ببینید در کدام ماه‌ها یا فصل‌های سال جستجوی یک کلمه خاص بیشتر می‌شود.
با این ابزار گوگل همچنین می‌توانید دو کلمه را از نظر حجم جستجو باهم مقایسه کنید و ببینید کدام بیشتر جستجو می‌شود و نمودار آن را در یک بازه زمانی ببینید. فرض کنید کارتان فروش دوچرخه و تردمیل است. با یک جستجوی ساده می‌توانید ببینید کدام در اینترنت پرطرفدارتر است.

منبع: مدیر سبز
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ مهر ۹۶ ، ۰۰:۳۶
Ali Hatami

کسب و کارهای اینترنتی زیادی وجود دارند که بعد از مدتی با شکست مواجه می شوند و نابود می شوند. اکثر این کسب و کارها بدون آگاهی کامل از اصول بازاریابی اینترنتی راه اندازی می شوند و در نهایت با شکست مواجه و رها می شوند. واقعا دلیل این که کسب و کارهای با سابقه ای بعد از مدت ها از بین می روند چه هست؟ در این مقاله قصد دارم در مورد 4 راز برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی صحبت کنم. اگر می خواهید در کسب و کار اینترنتی خود موفق باشید و به سمت شکست حرکت نکنید در این مقاله همراه آوینا وب باشید.

چه کسب و کارهای اینترنتی موفق هستند؟

اگر بخواهم خیلی کوتاه بگویم کسب و کارهایی که از ابزارهای بازاریابی اینترنتی که در اختیار دارند به خوبی استفاده می کنند موفق خواهند بود. البته موفقیت در کسب و کارهای اینترنتی فقط به اینجا ختم نمی شود. کسب و کارهایی که می خواهند موفق باشند ابتدا باید اعتماد سازی کنند. با گسترش رسانه های اجتماعی مردم بیشتر به حرف دیگران در کامنت ها گوش می دهند. همان جریان تبلیغات دهان به دهان است و کمتر کسی دیگر به حرف شما که یک نفر هستید گوش می دهد.

شاید پروسه اعتماد سازی یکم سخت شده باشد. ولی اولین و مهمترین کاری که هر کسب و کار آنلاینی باید انجام دهد اعتماد سازی است که روش های بسیار زیادی برای اعتماد سازی برای مخاطبان وجود دارد که در ادامه بیشتر در موردش صحبت می کنم.

پس کسب و کارهایی موفق می شوند که اولا اعتماد سازی خوبی انجام دهند و دوما از رسانه های دیجیتالی که برای تبلیغات و بازاریابی اینترنتی وجود دارند به خوبی استفاده کنند.

 

4 راز برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی

پشت هر کسب و کار اینترنتی موفقی رازهایی وجود دارد. که در ادامه قصد دارم شما را با راز هایی آشنا کنم که شما هم بتوانید کسب و کار موفق و پر سودی داشته باشید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مهر ۹۶ ، ۱۶:۳۲
Ali Hatami